1. YLEISTÄ

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisäännösten nojalla laillinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja tarjota heille lisäpalveluja. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä.

Sivuston powercasino.bet ("Kasino", "Verkkosivusto", "Yritys", "Me", "Me", "Meidän") omistaa ja ylläpitää Uberalta NV, joka on rekisteröity ja perustettu Curacaon lakien mukaisesti rekisteröintinumero 147113 ja rekisteröity osoite Abraham de Veerstraad 9, Curaçao, ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö Kayalta Ltd., rekisteröintinumero HE 387690, rekisteröity osoite osoitteessa Avlonos 1, 1075, Nicosia, Kypros.

Rekisteröimällä pelaajatilin verkkosivustolle vahvistat suostumuksesi tämän tietosuojakäytännön kanssa. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiasi henkilötietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sinun ja yhtiön välisen sopimuksen. Voimme tehdä ajoittain muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti. Jatkuva verkkosivuston ja / tai sen palveluiden käyttö merkitsee suostumustasi tietosuojakäytäntöön.

2. KERÄÄMME TIEDOT

Henkilökohtaiset tiedot, joita voimme pyytää käyttämään ja käsittelemään, sisältävät rajoituksetta:

  • Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi rekisteröintisivujemme lomakkeita, sekä kaikki muut tiedot, jotka lähetät edelleen verkkosivuston tai sähköpostin kautta (esim. Etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelin määrä);
  • Kirjeenvaihto kanssamme verkkosivuston, sähköpostin, verkkopuhelun tai muun viestintävälineen välityksellä;
  • Kaikki Pelitilin tapahtumahistoria, tapahtuipa se verkkosivustojen tai muiden viestintävälineiden kautta;
  • Verkkosivustojen kirjautumistiedot ja niiden tiedot, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selain- / laitetiedot, verkkolokit, toimintalokit ja muut järjestelmäämme tallennetut liikennetiedot;
  • Asiakirjat ja todisteet, joita olemme kohtuudella pyytäneet tilisi todentamiseksi, talletusten tai nostojen käsittelemiseksi ja petostentorjuntatarkastuksiksi (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla). Tällaisia todisteita voivat olla passiskannaukset, maksukuitit, tiliotteet jne.
  • Maksupalveluntarjoajamme:

    • Monetix
    • Uberalta N.V. käsittelee kaikki Paysafe-konserniin liittyvät maksutavat suoraan.

lain mukaan heidän on ilmoitettava toiminnasta, joka herättää epäilyn rahanpesusta, terrorismin rahoittamisesta tai muusta laittomasta toiminnasta. Jotta maksupalveluntarjoajat voivat täyttää nämä velvoitteet, välitämme heille seuraavat tiedot: maksutiedot ja KYC-asiakirjat, nimesi ja osoitteesi. Maksupalveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja vain edellä mainittua tarkoitusta varten ja kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

  • Kyselyyn osallistuminen tai muut asiakasarvioinnit, joita voimme suorittaa ajoittain.

3. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiäsi henkilötietoja palveluidemme toimittamiseksi. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  • Vedon ja tapahtumien käsittely. Tähän sisältyy luottokortti- ja verkkomaksujärjestelmien käyttö;
  • Tarjoamalla sinulle pelaamista ja muita lisäpalveluja, joita etsit verkkosivustoltamme;
  • Asiakastuen tarjoaminen, kuten apu tilin luomisessa ja hallinnassa;
  • Tarvittavien todentamistarkastusten tunnistaminen ja suorittaminen;
  • Rekisteröityneille pelaajille tarjotaan tietoa kampanjatarjouksistamme tai tarjotaan tarjottavia tietoja valitulta liikekumppaniltamme, yhteistyökumppaneiltamme ja tytäryhtiöiltämme (vain jos pelaajat ovat nimenomaan suostuneet vastaanottamaan tällaista markkinointimateriaalia);
  • Laillisten velvoitteiden noudattaminen, mukaan lukien rahanpesun torjunta ja terrorismin rahoituksen torjunta;
  • Tapahtumien seuranta ja tutkinta petosten, ehtojen väärinkäytön, rahanpesun ja muun laittoman tai sääntöjenvastaisen pelitoiminnan estämiseksi;
  • Tutkimus ja koottujen tietojen tilastollinen analyysi.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole päättänyt olla saamatta mainosmateriaalia, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettääksesi sinulle markkinointiviestintää tuotteista, palveluista ja tarjouksista. Tämä voi sisältää tietoja liikekumppaneidemme, kuten kasinopelien tarjoajien, tuotteista ja palveluista.

Aina kun päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit kieltäytyä siitä peruuttamalla tilauksen markkinointisähköpostista viestin alla olevan erityisen linkin kautta.

Huomaa lisäksi, että hyväksymällä meiltä kaikki kilpailupalkinnot tai voitot suostut siihen, että nimesi ja / tai lempinimesi käytetään mainontaan ja markkinointitarkoituksiin ilman lisäkompensointia, paitsi laissa kielletyissä tapauksissa.

5. HENKILÖTIETOJEN SAAMINEN

Emme kerää sinusta mitään henkilökohtaisia tietoja ilman sinun tietosi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olisit antanut tällaisia tietoja palveluidemme avulla ja vuorovaikutuksessa kanssamme.

Voimme myös saada laillisesti tiettyjä henkilötietoja verkkokauppiailta ja palveluntarjoajilta, kuten petostentorjuntayrityksiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden sitouttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tarjoamaan teknistä tukea verkkotapahtumiesi käsittelemiseksi ja pelisisällön hankkimiseksi.

Ymmärrä, että meille voidaan myöntää pääsy kaikkiin tietoihin, joita annat tällaisille toimittajille, palveluntarjoajille ja kolmansien osapuolten verkkokauppapalveluille. Voit olla varma, että käytämme ja suojaamme kaikki näin saadut henkilökohtaiset tiedot tämän käytännön mukaisesti. Kaikki antamasi tiedot luovutetaan vain kolmansille osapuolille yhtiön ulkopuolella tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaaksemme, että kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa tekemämme sopimukset suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

6. TIETOJEN SAAJAT

Voimme välittää antamasi tiedot muille yritysryhmämme yrityksille ja liikekumppaneillemme. Näitä yrityksiä ovat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki näiden yhtiöiden tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa teemme liiketoimintaa ja teemme tarvittavat sopimukset. Tietojesi käsittelyn voi suorittaa yritys tai jokin muu yritysryhmään kuuluva yritys, joka voi käyttää kolmatta osapuolta tällaisten tietojenkäsittelyn tarpeiden täyttämiseen.

Yrityksen työntekijöillä, erityisesti tietosuojavastaavalla, rahanpesupäälliköllä, maksu- ja petostentorjunta-analyytikoilla, asiakastuen edustajilla, asiakashallintaryhmän jäsenillä, VIP-pelaajien johtajilla ja muilla valituilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi heidän tehtäviensä suorittamiseksi ja avun tarjoamiseksi sinulle.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisiin tietoihin tai jotka liittyvät niihin, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset pelaajan tietojen luottamuksellisuuden kunnioittamiseksi sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakien mukaisesti.

Tehokkaan palvelun tarjoamiseksi me ja / tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueilla ja myös joillekin tietojenkäsittelijöille joka voi sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Siksi selaamalla verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssasi, hyväksyt ja suostut siihen, että (tai toimittajat tai alihankkijat) käsittelemme tietojasi näissä maissa. Pyrimme aina tekemään parhaansa varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN VAPAUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme paljastaa henkilötietosi, jos laki, asetus tai muu oikeudellinen haasteen tai päätöksen nojalla niin vaaditaan. Voimme myös paljastaa henkilötietosi sääntelyviranomaisille tai lainvalvontaviranomaisille, jos mielestämme ne ovat välttämättömiä yhtiön, sen asiakkaiden tai minkä tahansa kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  • Lain mukaan;
  • Jos verkkosivuston on jaettava tietoja maksuprosessoreidensa kanssa maksutapahtumien helpottamiseksi heidän tietosuojakäytäntönsä mukaisesti;
  • Noudatamme lakisääteisiä ja sääntelyvelvollisuuksia ja vastuita asiaankuuluville lupa- ja sääntelyviranomaisille sekä kaikkia muita sovellettavan lainsäädännön ja muiden lainkäyttöalueiden muiden sovellettavien sääntelyviranomaisten velvoitteita ja vastuita;
  • Kun yritys uskoo, että tietojen paljastaminen on välttämätöntä yhtiön tai pelaajan tai muiden tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai vastaamiseksi hallituksen pyyntöihin;
  • Jos markkinointipalveluntarjoajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseen;
  • Kaikille muille kolmansille osapuolille, joilla on pelaajan etukäteen suostumus siihen.
  • Käytämme kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitettuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat verkkosivustoa, erityisesti verkkosivustojen isännöinnissä ja ylläpidossa, markkinoinnissa, analytiikassa, verkkosivustojen parantamisessa ja sähköpostiuutiskirjeiden lähettämisessä. Varmistamme, että henkilötietojen siirtäminen vastaanottajalle noudattaa sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä ja että prosessorille asetetaan samat velvollisuudet kuin mitä meille määrätään asianomaisessa palvelusopimuksessa.

Verkkosivustomme voivat sisältää myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. "Jaa" tai "tykkää" -painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Kun tietoja kerätään tällä tavalla, niiden käsittelyä säännellään vastaavien sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytännöllä. Edellä mainitun lisäksi voimme luovuttaa myös henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos yhtiössä tapahtuu muutoksia rakenteeseensa, kuten fuusio, toisen yrityksen hankinta tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Ilmoitamme osana käytäntömme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin voimme vaikuttaa henkilötietojen siirtoon.

Huomaa, että sisältömme voi linkittää kolmansien osapuolten verkkosivustoille asiaankuuluvien viitteiden tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa ulkoisesta sisällöstä, joka voi sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelyä koskevia tietoja.

8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kuten molemmissa käyttöehdoissamme todetaan, sinä ja kasino voit päättää sulkea Pelitilisi milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi rekisterissä niin kauan kuin laki vaatii. Näitä tietoja saa käyttää vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä, kun on kyse talous- ja verotietoja koskevista tiedusteluista, petoksista, rahanpesusta tai muun laittoman toiminnan tutkinnasta.

Huomaa, että rahanpesun torjuntaa koskevien sääntöjen vuoksi lisensoiduilla pelialueilla Euroopan unionissa olemme velvollisia säilyttämään rekisteröinnin yhteydessä toimitetut pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelitilin toiminta-aikana välitetyt tiedot vähintään viisi vuotta viimeisestä pelaajan tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Siksi ennen tämän ajanjakson päättymistä tehtyjä poistopyyntöjä ei voida hyväksyä.

9. TIETOJEN TURVALLISUUS

Täten tunnustamme, että keräämällä ja käsittelemällä henkilötietojasi pelitilisi hallintaa varten meitä sitovat tiukat lakisäännöt henkilötietojen suojaamisesta.

Tämän vuoksi pyrimme suojaamaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen ja sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluja ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki verkkosivuston kautta lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Pelaajatilit ovat käytettävissä vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Olet vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä luottamuksellisina ja siitä, että toinen henkilö ei voi käyttää niitä.

10. YHTEYSTIEDOT

Voit aina ottaa meihin yhteyttä tämän käytännön suhteen, jos haluat:

  • Vahvista sinusta keräämiemme henkilötietojen oikeellisuus;
  • Tiedustella henkilötietojesi käytöstä;
  • Kieltää tietojesi käyttö tulevaisuudessa suoramarkkinointitarkoituksiin;
  • Päivitä tai korjaa kaikki meille toimittamasi tiedot (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia tällaisten muutosten tekemiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta ja sinun vastuullasi on varmistaa, että päivitämme aina oikeita tietojasi.

Lisäksi GDPR: n 77 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus tehdä tietojesi käsittelyyn liittyvä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa olet vakinainen asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikka.

11. COOKIE-POLITIIKKA

Kun vierailet verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja viittaavan verkkosivuston. Tämä kokoelma voidaan tehdä yhteistyössä alustan tarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Saatamme saada heiltä yleisiä väestötietoja tai verkkosivustojen vierailijoiden tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman erillistä suostumusta.

Keräämme kyseisiä tietoja käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteeseesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle; toiset parantavat verkkosivustokokemustasi ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alla on käytettyjen evästeiden tyypit ja niiden tarkoitus.

Vaaditut evästeet: ota käyttöön verkkosivustojen navigointi ja perustoiminnot, esim. Pääsy verkkosivuston jäsenalueille.

Toiminnalliset evästeet: anna meidän analysoida verkkosivustosi käyttöä ja verkkosivustollasi tekemiäsi valintoja (esim. Istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen.

Mainosevästeet: anna meidän arvioida sisältömarkkinointimme tehokkuus. Kumppanimme tarjoavat nämä evästeet verkkosivustokäyntien ja uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi mainonnasta. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimeä tai sähköpostiosoitetta) sidosryhmäkumppaneille lukuun ottamatta sivustokäyntitietoja, jotka tällaiset mainosevästeet keräävät suoraan. Sivustokäyntitietosi voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita palveluntarjoajat ovat keränneet muiden lähteiden kautta. Viimeksi mainittua ulkoista tietojenkäsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien tietosuojailmoitukset ja käytännöt.

Edellä mainitun lisäksi käytämme useita kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka asettavat myös evästeitä tällä verkkosivustolla tarjotakseen meille tarjoamiaan palveluja. Tällaisia palveluja ovat muun muassa auttaminen parantamaan kokemustasi seuraamalla toimintaa verkkosivustolla, mittaamalla verkkosivuston ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi voit estää jotkin tai kaikki evästeet tai poistaa jo asetetut evästeet muokkaamalla selaimesi asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitäsi, koska tämä voi rajoittaa verkkosivustomme käyttöä.

12. KYC-POLITIIKKA

Pelaajan on läpäistävä tarkistusmenettely KYC: n ohjeiden mukaisesti, jos pelaajatili tai maksutapa on vahvistettava. Yksityiskohtaiset tiedot menettelystä, joka on UKK: n vastaavassa osassa.

Vaadittavat asiakirjat:

  1. Todistus henkilöllisyydestä: henkilökortti, passi tai ajokortti.
  2. Elävyyden tarkistus: vaatii kameran käyttöönoton ja yksinkertaiset toiminnot.
  3. Osoite todisteesta: yleishyödyllinen lasku, pankkitili- / luottokorttitosite, verolasku tai muu valtion myöntämä asiakirja tai todistus. Asiakirjan ei saa olla vanhempi kuin 3 kuukautta, ja sen on sisällettävä hakijan täydellinen nimi ja täydellinen osoite, myös postinumero. Kuvakaappauksia ei hyväksytä, mutta pankin julkaisemaa PDF-tiedostoa, jossa on tiliotetta, voidaan käyttää, kunhan se sisältää koko nimen ja täydellisen osoitteen.
  4. Maksutapa (tarvittaessa): valokuva luottokortin etupuolelta, näkyvästi:
    • Kortin numeron kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa (1234 56 ** **** 1234)
    • Nimi ja sukunimi

Asiakirjojen toimittaminen:

Siirry profiilisivun "Tiedot" -välilehdelle, paina "Siirry vahvistukseen" -painiketta ja seuraa ohjeita. Vahvistus on automaattinen. Emme hyväksy asiakirjoja sähköpostitse tai tukikeskusteluna. Tuki ja muut tiimin jäsenet eivät tarjoa vahvistuspalveluja.

Järjestelmä- / laitevaatimukset:

  1. Matkapuhelin, tabletti, tietokone tai kannettava tietokone kameralla tai verkkokameralla.
  2. Uusin versio Firefox-, Chrome- tai Safari-selaimesta.
  3. Vahvistuksen suorittaminen onnistuu iOS-laitteilla (iPhone, iPad) sisäänrakennetulla Safari-selaimella.

Emme hyväksy:

  1. Kuvakaappaukset, valokuvat näytöltä ja sähköiset asiakirjat, lukuun ottamatta PDF-tiedostomuodossa olevia tiliotteita.
  2. Vaurioituneet asiakirjat (rikki, repeytyneitä jne.)
  3. Graafisesti muokatut asiakirjat, mukaan lukien muutokset arkaluontoisten tietojen kattamiseksi. Piilota arkaluontoiset tiedot käyttämällä tarraa tai paperia.

Asiakirjat on toimitettava 30 päivän kuluessa todentamisen tarvetta koskevan ilmoituksen vastaanottamisesta. Jos asiakirjat on toimitettu oikein ja menettely on läpäissyt, todentaminen kestää useita minuutteja. Jos välitön vahvistus on mahdotonta, kasino sitoutuu toteuttamaan kaikki mahdolliset toimenpiteet varmentamismenettelyn suorittamiseksi 5 työpäivän kuluessa.