1. Siirry profiilisivullesi.

2. Paina Muokkaa-painiketta ja täytä kenttä Puhelinnumero. Numero tulee täyttää kansainvälisessä muodossa (esim. +441234567890).

3. Paina Jatka ja odota, että tekstiviesti koodilla tulee.

4. Syötä koodi ja paina "Vahvista" -painiketta.

Jos tekstiviestejä ei tullut:

1. Varmista, että sinulla ei ole SMS-roskapostin esto-ohjelmistoja tai matkapuhelinpalvelujen tarjoajia.

2. Yritä käyttää "Lähetä tekstiviesti" -toimintoa jopa kolme kertaa.

3. Jos et saanut tekstiviestiä kolme kertaa, painike "Soita minulle" on käytettävissäsi. Paina sitä ja ole valmis vastaanottamaan puhelun botilta, joka kertoo sinulle koodin. Puhelu soitetaan omalla kielelläsi.