Harvinaisissa tapauksissa saadaksesi bonuksen, kun teet talletuksia luottokortilla yli 50 eurolla, tai AML-käytännön takia ennen nostoa sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ja esitettävä voimassa olevat asiakirjat.

Vahvistaaksesi tilisi, avaa Profiilisivusi Tiedot-välilehti.

Napsauta "Siirry vahvistukseen" -painiketta ja jatka tarvittaviin vaiheisiin.

Tilin vahvistus on automaattinen ja kestää yleensä vain 2-3 minuuttia.

Vahvistuksen suorittamiseksi sinun on suoritettava 3 vaihetta:

1. Henkilötodistuksen vahvistus. Voit käyttää passia, henkilökorttia tai ajokorttia.

2. Selfien / elävyyden tarkistus. Ota kamera käyttöön laitteellasi ja suorita järjestelmän pyytämät yksinkertaiset toimet. Huomaa, että emme hyväksy ennalta otettuja valokuvia tässä vaiheessa.

3. Osoite todiste. Sinun tulee toimittaa pankkitili / luottokorttitiliote, yleislasku tai muu valtion myöntämä asiakirja, joka sisältää koko nimesi ja täydellisen kotiosoitteesi. Asiakirja ei saa olla vanhempi kuin 3 kuukautta.

Huomaa, että emme hyväksy kuvakaappauksia ja sähköisiä asiakirjoja. Vain skannatut kuvat tai valokuvat tulostetuista asiakirjoista hyväksytään.

Suorita luottokortin vahvistus loppuun lataamalla kuva kortin etupuolelta. Seuraavien tietojen pitäisi olla näkyvissä:

1. Kortinhaltijan nimi ja sukunimi

2. Kortin viimeinen voimassaolopäivä

3. Kortin numeron ensimmäiset 6 ja 4 viimeistä numeroa (1234 56XX XXXX 1234)

Kortin numeron keskiosa voidaan peittää tarralla tai paperilla.

Valokuvaa ei tule muokata / peittää Photoshopilla tai millä tahansa muulla graafisella ohjelmistolla.

Saadaksesi parhaan käyttökokemuksen, suorita tarkistusprosessi matkapuhelimellasi ja ota sen kameralla tarvittavat valokuvat. Suosittelemme natiivin Safari-selaimen käyttämistä vahvistuksen viimeistelemiseksi iOS-laitteilla (iPhone, iPad), muiden selainten tiedetään aiheuttavan ongelmia.

TÄRKEÄÄ: Vahvistus suoritetaan automaattisesti. Emme hyväksy asiakirjoja ja valokuvia sähköpostitse tai tukikeskustelulla!