1. Siirry profiilisivullesi ja paina "Peruuta" -painiketta.
  2. Valitse nostotapa: Bitcoin tai Litecoin.
  3. Syötä nostettava summa.
    Voit syöttää summan kryptovaluutassa tai tilisi valuutassa.
    Napsauta "Nuoli" -painiketta vaihtaaksesi niiden välillä.
    Tulos-kentässä näkyy muunnettu summa valuuttakurssilla.
  4. Kopioi kryptovaluutta-lompakon osoite ja liitä se Osoite-kenttään. Voit myös painaa "Skannaa" -painiketta ja skannata lompakon QR-koodin.*
  5. Paina "Peruuta".
  6. Suorita henkilökohtainen vahvistus.
  7. Kryptovaluuttatapahtumien käsittely voi viedä jonkin aikaa, odota ja tarkista saldosi.

*Katso lompakon oppaita ja tukea, jos sinulla on ongelmia tässä vaiheessa. Tukemme ei tarjoa tietoja kolmannen osapuolen kryptovaluutta-lompakon käytöstä.