1. Napsauta talletuspainiketta.
  2. Valitse maksutapa "Bitcoin" tai "Litecoin" (saatavuus riippuu asuinmaastasi).
  3. Jos sinulla on kryptovaluutta lompakko matkapuhelimellasi, skannaa sivulla esitetty QR-koodi. Muussa tapauksessa kopioi kryptovaluuttaosoite, joka on QR-koodin alapuolella, ja liitä se lompakkosi Lähetä-kenttään.*
  4. Valitse lähetettävä rahamäärä ja lähetä talletus.*
  5. Kryptovaluuttatapahtumien käsittely voi viedä jonkin aikaa, odota ja tarkista saldosi.

*Katso lompakon oppaita ja tukea, jos sinulla on ongelmia tässä vaiheessa. Tukemme ei tarjoa tietoja kolmannen osapuolen kryptovaluutta-lompakon käytöstä.

Huomaa, että kryptovaluuttaverkko voi soveltaa ylimääräisiä palvelumaksuja.